Geplaatst op: 2 mei 2022

Deze woensdag is er markt tot 15 uur & Komende zondag is het Moederdag!


LET OP: Deze woensdag is de markt er tot 15 uur  

In verband met dodenherdenking is er deze week tot 15 uur de markt op het Sierplein. Vervolgens wordt het Sierplein gereed gemaakt voor de viering bij het monument.

De tweede zondag van Mei is in Nederland: Moederdag

Het is natuurlijk een dag om even aan je moeder te denken. Wanneer het kan kun je haar extra verwennen met een heerlijk ontbijtje, lekker geurtje of mooie bos bloemen. Soms is gewoon een mooie kaart of een bezoek al voldoende om je moeder gelukkig te maken.

Het begin van Moederdag

Moederdag is een oude traditie die al in de tijden van de Grieken centraal stond. Het heeft echter een modern jasje gekregen (in 1908). Er werd voedsel en medicijnen naar moeders gebracht die het nodig hadden in Amerika. De president van Amerika maakt het officieel door de tweede zondag van Mei tot Moederdag te kronen.

Moederdag op de markt

Natuurlijk komen er ook veel moeders op de markt. We verrassen ze graag met onze vriendelijke service, hoogwaardige producten en pure aandacht.

Zien we jou ook op de markt deze week? We helpen je graag om wat leuks voor je moeder uit te zoeken of om mooie verhalen te delen over onze moeders.

Deel op Facebook Verstuur per mail