De patatgeneratie

De Patatgeneratie onderdeel van Dutch Fries Company. Ze verkopen sinds 2018 de lekkerste Verse Frieten van het land, blikjes frisdrank en snacks van de maand.

De patatgeneratie wordt meestal in een negatieve context gebruikt. Wij zien het liever anders: de mensen van De Patat Generatie weten precies hoe je de lekkerste patat maakt.

Bram en Henk zijn twee broers uit een lange lijn van voedselondernemers. Als derde generatie hebben ook deze twee broers hun specialiteit gevonden: écht lekkere friet voor thuis of op de markt. Om dit mogelijk te maken gingen Bram en Henk op zoek naar de perfecte frietpieper. Samen met John van der Kroon vonden ze die bij een teler in het Zeeuwse Tholen. Sindsdien brengt John die aardappels elke dag vers naar Spakenburg, waar Henk ze nog een keer controleert, wast en daarna met de hand tot frieten snijdt. Dan is Bram aan de beurt: hij bakt de frieten in 100% zonnebloemolie en zorgt dat ze vers verpakt worden. En Zodra je die Verse Frieten thuis hebt, of op de markt proeft is het al snel duidelijk: dit is een generatie die het nog ver gaat schoppen.
.

Wij van De Patatgeneratie beschikken over een prachtige Verse Friet Foodtruck, die verse aardappelen omtovert tot de lekkerste Verse Friet de je maar kan bedenken!

 

Contactgegevens

 

Aanbiedingen van De patatgeneratie

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen