Donker hobby en handwerk

Ik ben Pieter Donker en ben geboren in 1989. Ik kom uit Gorinchem en sta sinds 2007 met wenskaarten, hobby- en handwerkmaterialen op de markt.

Waarom met deze artikelen?
Mijn moeder werkte al sinds 1985 in de hobbybranche. Eerst als cursusleidster en een paar jaar later ook op de markt met de verkoop van hobby- en handwerkartikelen. Daardoor ben ik letterlijk in deze branche opgegroeid.

Ons bedrijf?
Ik ben op mijn zestiende begonnen met wenskaarten verkopen op de markten waar mijn moeder stond. Toen ik achttien werd, heb ik mij zelf ingeschreven bij de kvk en ben ik zelf markten gaan zoeken. In 2010 heb ik de voorraad en enkele markten overgenomen van mijn ouders die toen met pensioen gingen. Zo sta ik nu op zes markten door Nederland heen en ook op de Siermarkt.

Ons assortiment
Wij verkopen een breed assortiment hobby-artikelen. Zo hebben wij: karton, knipvellen, stickers, letraset markers, kralen, slotjes, vilt, siergaren, splitpennen, enz.
Ook hebben wij handwerk artikelen bijvoorbeeld: borduurpakketten, voorbedrukte borduurpakketten, kruissteek kussens en knoopkussen tafelkleden en splitzijde.
Wenskaarten hebben we volop keuze met verschillende teksten en de afbeeldingen wisselen per week. Verder hebben wij ook een basis-assortiment met kleinvakartikelen.
Ons doel is om zo hoog mogelijke kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden.

Mijn motto
Mijn motto is: weer of geen weer, altijd marktweer. Wat voor weer het ook is, ik sta klaar om u van dienst te zijn op de markt. Gelukkig sluit dit ook aan met het beleid van de siermarkt.

Vriendelijke groeten,

Pieter Donker

 

Contactgegevens

Website: https://www.hobby-donker.nl/

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/hobbyartikelendonker/

 

 

Aanbiedingen van Donker hobby en handwerk