Bakkerij ’t Stoepje

Wij, Maria en Robert van Twillert staan wekelijks op de Siermarkt met ovenvers brood en banket. Naast deze Amsterdamse markt staan we ook in Tilburg, Houten en Deventer op de markt. Al meer dan 25 jaar verkopen wij onze overheerlijke brood en banketproducten.

Het product (brood en banket) is in de loop der jaren niet veranderd. Wel de manier van werken. Stonden wij vroeger op kramen, tegenwoordig verkopen wij onze producten vanuit een verkoopwagen. Maar er zijn meer verschillen. Vroeger werd al het brood gesneden op de bakkerij. Tegenwoordig wordt het meeste brood op de markt (gratis) gesneden. Daardoor blijft de korst knapperiger. Ook bakken wij veel producten zelf op de markt af. Appelflappen, roomboter gevulde koeken, roomrolletjes en harde witte en bruine bollen komen verspreid over de dag krakend vers uit onze oven.

Maar ook de saucijzenbroodjes, stokbrood, desembrood, woepies en andere bijzondere broodsoorten worden op de markt krakendvers voor u gebakken. Kiest u voor betaalbare, goede kwaliteit dan is de kraam van t Stoepje uw bezoekje meer dan waard.

Tot ziens aan onze kraam

Contactgegevens

website: https://stoepjebakkerrobert.nl/

 

 

Aanbiedingen van Bakkerij ’t Stoepje

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen