Over de Siermarkt

In mei 2010 werd de Siermarkt opgericht als een pilot. Niet de gemeente maar marktkooplieden zelf kregen de verantwoordelijkheid over de faciliteiten en invulling van de markt. Het ging hier om de eerste zelfstandige markt van Nederland. Na 3 jaar is dit inmiddels een vaste markt geworden.

Wanneer is de markt?

Iedere woensdag van 09:00 – 16:30 uur staan er ongeveer 30 ondernemers voor je klaar op het Sierplein in Slotervaart. Alle marktkooplieden zullen ervoor zorgen dat jij je thuis voelt op de Siermarkt! Het verrassende aanbod, de aangename prijzen, de prettige sfeer en de gastvrije ondernemers zorgen altijd weer voor een glimlach op jouw gezicht.

Het aanbod

Alle ondernemers zijn geselecteerd op basis van hun waren, de kwaliteit en presentatie. Zodra je de Siermarkt bezoekt, mag je ook best wat verwachten! De Siermarkt biedt een uitgebreid assortiment food en non-food producten, het aanbod is gevarieerd. Je kunt hier onder andere terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook voor lekkere snacks waaronder loempia’s, Franse macarons of warme wafels. Veel producten komen niet alleen uit de regio of van de Hollandse bodem, maar ook uit de rest van de wereld waaronder Suriname en Thailand. 

De Siermarkt heeft een prettige en unieke marktsfeer. Er is altijd iets nieuws te ontdekken en bij veel kramen krijg je de mogelijkheid om iets te proeven of te proberen. De ondernemers helpen en adviseren je graag maar staan ook open om een praatje met je te maken. Naast alle gezelligheid, kun je ook genieten op het marktterras van Mieks Koffie Enzo. Heerlijk een kopje koffie of lunch in de frisse buitenlucht!

Kortom: genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan de Siermarkt.

Bekijk hier de gezellige sfeervideo van de markt:

Like ook onze Facebookpagina:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week een dag voor de markt de nieuwsbrief met de aanbiedingen van de week! Daarnaast vindt u hierin ook het laatste nieuws van de markt. Zo mist u nooit meer een aanbieding van onze ondernemers. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan door onderstaand formulier in te vullen.

Vul en formulier in en u ontvangt iedere week de nieuwsbrief!