Over de Siermarkt

Gastvrij
De 30 Siermarkt ondernemers staan iedere woensdag van 09:00 – 16:30 uur voor u klaar op het Sierplein en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt op de Siermarkt.

Kwaliteit & prijs
De Siermarkt biedt een uitgebreid assortiment food en non-food producten van goede kwaliteit tegen zeer scherpe maar ook verantwoorde prijzen.

Grenzeloos
Op de Siermarkt treft u niet alleen producten uit de regio of van Hollandse bodem, maar ook uit de rest van Europa. Op de markt vindt u zelfs producten uit Suriname en Thailand.

Gezellig genieten op de markt
De ondernemers op de Siermarkt hebben als taak het u naar uw zin te maken met hun verhalen, adviezen, tips, etc. Daarnaast natuurlijk ook om u de beste producten te verkopen. De Siermarkt heeft een prettige en unieke marktsfeer. Er is altijd iets nieuws te ontdekken en bij veel kramen is iets te proeven of te proberen. Ook bent u welkom om op het gezellige marktterras bij Mieks Koffie Enzo te genieten van alle lekkere snacks die te verkrijgen zijn op de markt. Drink even een kopje koffie of lunch in de frisse buitenlucht. Gezellig om even een praatje te maken met andere Siermarkt bezoekers.

Gezond

Op de markt kunt u ook terecht voor de lekkerste gezonde producten. Suikervrije, biologische en andere gezonde producten. De marktondernemers hebben u van alles te bieden.

Gevarieerd aanbod

Op de markt vindt u producten die bij uw standaard boodschappen horen, zoals brood, groenten, fruit, kaas, vis en vlees. Daarnaast ook snacks zoals verse friet, loempia’s, belegde broodjes, soep en koffie. Haal de lekkerste Franse macarons en warme wafels of schep een zak snoep voor thuis.

Glimlach
Het verrassende aanbod, de aangename prijzen, de prettige sfeer en de gastvrije ondernemers zorgen altijd weer voor een glimlach op uw gezicht.

Bekijk hier de gezellige sfeervideo van de markt:

Like ook onze Facebookpagina:

Nieuwsbrief
Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang elke week een dag voor de markt de nieuwsbrief met de aanbiedingen van de week! Daarnaast vindt u hierin ook het laatste nieuws van de markt. Zo mist u nooit meer een aanbieding van onze ondernemers. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan door onderstaand formulier in te vullen.

Vul en formulier in en u ontvangt iedere week de nieuwsbrief!