Over de Siermarkt

Gastvrij
De 30 Siermarkt ondernemers staan iedere woensdag van 09:00 – 16:30 uur voor u klaar en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt op de Siermarkt.

Goed & Goedkoop
De Siermarkt biedt een uitgebreid assortiment food en non-food producten van goede kwaliteit tegen zeer scherpe maar ook verantwoorde prijzen.

Grenzeloos
Op de Siermarkt treft u niet alleen producten uit de regio of van Hollandse bodem, maar ook uit de rest van Europa. We halen zelfs producten speciaal uit Suriname en Thailand.

Gezellig Genieten
De ondernemers op de Siermarkt hebben als taak het u naar uw zin te maken met hun verhalen, adviezen, tips, etc. Op de siermarkt koopt u altijd in een prettige unieke marktsfeer, is altijd weer iets nieuws te ontdekken en kunt u bij veel kramen wel iets proeven of proberen. Ook bent u welkom om even uit te blazen en onder het genot van een kopje koffie, of om van een snack van de markt te genieten.

Geïntegreerd
De Siermarkt ondernemers zijn zeer betrokken bij de sociale omgeving van de markt en proberen een actieve rol hierin te vervullen. We bieden bijvoorbeeld lokale organisaties op de markt een platform om zich in hun wijk te manifesteren.

Gezond
Ook de ondernemers op de Siermarkt letten op uw gezondheid en bieden u suikervrije, biologische of andere gezonde opties.

Glimlach
Het verrassende aanbod, de aangename prijzen, de prettige sfeer en de gastvrije ondernemers zorgen altijd weer voor een glimlach op uw gezicht.

Plattegrond

Like ook onze Facebookpagina: